Læs mere om Ladys interiør maling fra Jotun Lady maling fra Jotun giver dig den bedste maling til din indendørs bolig. Vi udvikler nye kvaliteter indenfor Lady maling ligesom vi udvikler nye farve trends og ny inspiration.

Farver & Inspiration

Boligtrends og boligens farver er blevet en del af vores hverdag, og her sværger nogen til kompakt hygge og charme, hvor maling, farver og møbler er skabt med inspiration fra det solrige Italien eller Provence. Andre holder af den nordiske stil med lette, lyse og kølige farver  eller vælger en minimalistisk stil, hvor stål og high-tech udgør en stram og enkel stil i boligen.

Farver er ligeså følsomme overfor modens svingninger som alt andet i den moderne verden. I det ene øjeblik er mørke, lidt grumsede farver på mode, i det næste skal det være alle nuancer af den hvide farve. Så domineres trenden af strålende sydlandske farver, for snart efter at blive afløst af pasteller eller etniske farver.

Men lige meget, hvad du vælger af trends og farver eller, hvor du henter din inspiration fra, så skal hele interiøret passe sammen med din personlighed og det indtryk, du ønsker din bolig skal udtrykke.

Når man ønsker at forny sin bolig, er farvevalget ofte det store spørgsmål, uanset hvilken stil man ønsker. Lady udvikler derfor hele tiden nye farvekollektioner, der kan hjælpe med at skabe harmoni og sikre hele løsninger i dit hjem. 

På Jotuns hjemmeside http://www.jotun.dk/kan du se alle vores farvekollektioner og finde din yndlingsfarve ligesom du kan downloade vores brochurer for at hente inspiration. Husk, at den rigtige farve kun kan opnås ved toning i Jotuns Multicolorsystem.

 

LINKS

Farver
At vælge den rigtige maling og de rigtige farver kan være en udfordring.Lady Inspiration
Giver dig en visuel og praktisk inspiration til rummene i din bolig
.Nyheder
Forskellige
artikler om
farver,
effekter 
og tips til
indretning
af din bolig.

Jotun Danmark A/S · Jernet 6 · DK-6000 Kolding · tlf.: 76 30 32 00 · www.jotun.dk