Læs mere om Ladys interiør maling fra Jotun Lady maling fra Jotun giver dig den bedste maling til din indendørs bolig. Vi udvikler nye kvaliteter indenfor Lady maling ligesom vi udvikler nye farve trends og ny inspiration.

LADY Maling

Lady maling består af de bedste kvaliteter inden for maling, Jotun har udviklet. Her finder du malinger med så gode sammenflydnings-egenskaber, at de ikke efterlader penselstriber og vandfortyndbar maling med en fantastisk god vedhæftning og dækkeevne. Kort sagt maling til alle formål i din bolig - maling af vægge, lofter, træ, metal og vådrum.

Vores LADY vægmalinger er Lady Pure Color, Lady Balance, Lady Wonderwall og klassikeren Lady Væg 10. Lady Balance er den sidste nye maling i vores Lady Serie. En mat vægmaling, der er EUROFINS indeklimamærket.  

Lady Wonderwall har en smudsafvisende, slidstærk og suverænt  rengøringsvenlig overflade, der vil kunne løse mange af de "uheld", der i det daglige sker i hjemmet - fx skomærker på væggene, fedtede fingre langs væggen på trappen, kopper med kaffe eller et glas rødvin, der vælter på bordet - og selvfølgelig sprøjter over på væggen.

Lady Pure Color er vores smukkeste vægmaling nogensinde - En helt mat men vaskbar og slidstærk vægmaling, der giver en unik farveoplevelse.

Udvikling af maling
Nye produkter kommer ikke lige pludselig på markedet. En ny maling er resultatet af målrettet forsknings- og udviklingsarbejde.  Jotun bruger millioner på forskning og udvikling af kvalitetsmaling,  så vi altid lever op til vores slogan - Når kun det bedste er godt nok.

FIND DIN NÆRMESTE LADY FORHANDLER

 
LINKS

Indendørs maling
LADY serien består af de bedste kvalitets-malinger, Jotun har udviklet. Her finder du specialmaling til alt indendøre.


LADY Balance
Læs mere om vores nye LADY maling, der er Eurofins indeklima-mærketJotun Sens
Her kan du også
læse om vores
allergivenlige
interiørmaling, der
er udviklet i samarbejde med NAAF.

Jotun Danmark A/S · Jernet 6 · DK-6000 Kolding · tlf.: 76 30 32 00 · www.jotun.dk